PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 10. oktober 2012

21:00 - Klubski večer
VEČER NOVEGA MATERIALA

Tudi v novi sezoni Klub Gromka nadaljuje večletno tradicijo večerov stand up komedije, v tem času pa je za stenami metelkovske rezidence vzkalilo kar nekaj uspešnih slovenskih stand up komikov.

V novi sezoni bomo nadaljevali z večeri novega materiala, dodali pa bomo še gosta.
Večer novega materiala ponuja komikom možnost, da preizkusijo svoje nove, še neizbrušene šale, prve kilometre na odru pa nabirajo tudi vsi zelenci v svetu stand upa. Komiki bodo predstavili in testirali nekatere povsem sveže ideje in fore, pokomentirali aktualne dogodke ter pilili svoj material.
Bodite priča in tudi sodelujte pri samem nastajanju šal. Ne zamudite možnosti, da komikom poveste, da so dobri ali zanič, saj v Gromki prav to pričakujemo od vas :)

Gostitelj večera bo Andrej Težak Tešky, na odru pa se mu bodo pridružili nekateri že uveljavljeni komiki, pa tudi številni novinci ... Za zaključek večera bo poskrbel Dušan Tomić Dule, ki bo nekaj novega materiala zavil v svoj železni repertuar.
Nekatere šale bodo zažgale, nekatere bodo šle mimo, zato se obeta pravi rollercoaster stand up komedije. 

V svoje vrste seveda vabimo tudi nove komike, če bi se nam kdo rad pridružil in preizkusil svoje prve 3 minute, naj se javi na spodnji mejl ...


kontakt: tesky@cehzasmeh.si
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz