PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 9. november 2012

22:30 - Klubski večer
Klubski Maraton Extension: TransgReŠn #3

To so neskončne variacije, katerih izginotje in pojavitev sovpadata. To so neskončne hitrosti, počasnosti in pošastnosti, ki nemo in brezoblično maso poženejo kot pisano, mobilno, asimetrično, razsrediščeno, spiraloidno, odmevajočo. To je tisti hip, za katerega ne vemo, ali je predolg ali prekratek za čas. Prejemamo udarce z bičem, ki pokajo tako kot žile. Nenehno izgubljamo svoje ideje. Prehajamo v fazo, ko zavest postaja skromna: plešoče telo je brez narave in brez misli. Edino, kar šteje: eno samo vztrajanje za vse, kar obstaja, ena sama prikazen za vsa živa bitja, en sam bit za vse govoričenje in vse kapi morja. Transgresija: za vse nemožno, možno in dejansko. Uživajte življenje. To ni generalka!

Po uspešnih plesnih transgresijah v znano in neznano v 4ki in Chanellu, v okviru dogodkov Vidim Tresk in Okupacija Metelkove za 43. obletnico RŠ, bo TransgReŠn tokrat pristal v Gromkinem nedrju kot elektronska ekstenzija finala Kubskega maratona 2012. Turn on, tune in, drop out!

ReŠetajo:

22.30: Smrgoda
https://www.youtube.com/watch?v=1i2aF--GZ0Y
00.00: Bownr
http://soundcloud.com/bownr
http://www.myspace.com/sunsquare
01.30: Poll a Rock
http://soundcloud.com/poll-a-rock
http://www.myspace.com/pollarock
03.00: Shekuza (Moveknowledgement, Ewok)
http://soundcloud.com/shekuza

Vizualije by Linx

stay tuned:
http://www.radiostudent.si/klubskimaraton
http://www.facebook.com/radiostudent89.3« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2021
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz