PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 12. marec 2013

21:00 - Koncert
WRONG MOOSE (Lj)

V zadnjem času se po Novih Jaršah ob nepredvidljivih urah razlegajo vznemirljivo nenavadni zvoki. Govori se, da ne gre za paritvene krike losov, ampak je za ta nenavadni sonični pojav odgovorna glasbena skupina. Očividci so povedali, da so v nekih straniščnih prostorih opazili štiri sumljive posameznike, ki bi lahko bili odgovorni. Preiskovalci v temi tavajo za napačnim losom, ne pomaga jim niti tajno pridobljen dokazni material: zvočni zapis, fotografija in šifra “Wrong Moose”.
Vsi, ki bi kar koli vedeli o situaciji, naj to javijo na najbližji glasbeni festival. Prijava je lahko tudi anonimna.

http://www.facebook.com/wrongmoose
http://wrongmoose.bandcamp.com

Vstop prost! 

*****

Torki v 2013 bodo v Klubu Gromka rezervirani za predstavitev novih glasbenih obrazov! Vsi neuveljavljeni bandi, ki bi radi svojo avtorsko glasbo predstavili na Gromkinem odru, naj pišejo na davorin@giljotina.org. Raznovrstni žanri dobrodošli, predvsem tisti, ki se gibljejo v alternativnih vodah, širokih rok pa sprejemamo bande s svežimi idejami.


kontakt: davorin@giljotina.org
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz