PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 11. januar 2014

22:00 - Klubski večer
CICA MICA ŠLAGERICA meets JAZZOTRON

V Gromko prihaja Uroš Petković, domači publiki bolj znan kot član dvojca Shazalakazoo. Tokrat nastopa kot Jazzotron in prinaša modernejši electro swing beat. Družbo mu bo delala  jugo in neostalgičarka Cica Mica Šlagerica.

JAZZOTRON je Uroš Petković, nadarjen srbski producent in skladatelj, ki se je nedavno pojavil na electro-swing sceni v precej bombastični maniri. Zaradi njegovih eklektičnih glasbenih izkušenj je že sedaj veliko ime balkanske glasbene scene, vendar se je šele pred kratkim pojavil v electro-swing zavesti. Vrhunski violinist in kitarist, ki prefinjeno združuje tradicionalne swing ritme in kremaste vokale z injekcijo domačih srbskih okusov je navdušil electro-swing publiko.

Cica Mica Šlagerica je Bojana Rudović Žvanut, zagrizena jugo in neostalgičarka z veliko ljubeznijo do jugoslovanskih šlagerjev.

Obeta se nam torej vesel in pozitiven kulturiška večer fuzije starega in novega - preplet nostalgičnih jugoslovanskih šlagerjev in modernejših electro swing beatov. 
https://www.facebook.com/Jazzotron
https://soundcloud.com/jazzotron

FB: https://www.facebook.com/events/781338548548365/?fref=ts« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz