PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 24. maj 2014

22:00 - Koncert
PRIDIGARJI (Slo) + THE GREAT REVERSE (Slo)

Oromoških Pridigarjev ni treba prav posebej in na dolgo predstavljati. O prvem in najuspešnejšem slovenskem ska punk bendu zagotovo veste vse kar je treba. Morda pa ne veste, da 1.septembra odhaja Karči – pozavnist v Cern, kjer bo pomagal v pripravah velikega trkalnika na nov trk. Bravo za Karčija, za nas ostale pa ne ravno, saj to pomeni, da jih potem vsaj eno leto menda ne bomo mogli gledati v živo. Ravno zaradi tega je tokrat izostanek iz koncerta neopravičljiv. Sicer pa kateri pravoverni ljubitelj skaja, punka in njune fuzije si sploh lahko privošči ne obiskati veselice, ki jo vedno pripravijoOrmožanci? Kdo si lahko privošči zamuditi slišati hite iz njihovih šestih albumov, kot so Kakšna noč, Je kdo doma ali Zlobne babice žrejo dojenčke in številne druge? In kdo silahko privošči navdušene prijatelje, ki mu bodo razlagali kako super je bilo na koncertu legend, njega pa tam ni bilo, čeprav bi lahko prišel? Jap. To ve vsak sam. Dejstvo je, da popravnega izpita ne bo! Vsaj še dolgo časa ne.

 
The Great Reverse , ki bodo nastopili pred Pridigarji je mlajša ska punk zasedba, ki si vztrajno utira svojo pot po ska punk sceni. Trenutno se pripravljajo na izdajo prvega ep-ja, medtem pa nabirajo kilometrino po domačih in tudi že tujih odrih.

kontakt: skabina@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz