PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 28. november 2014

21:00 - Koncert
KDO RABI ŠTUDENTA?

En dogodek, eno mesto, en radio, okrog 30 zasedb, producentov in DJ-jev, okvirno 60 aktivno delujočih posameznikov z neodvisne scene. Z namenom podpore RŠ so se sami odpovedali honorarju, medtem ko Metelkova omogoča samo izvedbo dogodka. Verjamemo, da z enotnim prispevkom za raznovrsten program v vseh klubskih prostorih Metelkove lahko svojo podporo na področju krepitve in spodbujanja neodvisne scene  v obče  izkažejo  tudi vsi obiskovalci dogodka KDO RABI ŠTUDENTA? 

O NEGOTOVI FINANČNI SITUACIJI RŠ

Radio Študent se je iz leta v leto vse bolj primoran soočati z negotovimi viri financiranja, s katerimi skuša izvajati nemoteno in neodvisno delovanje. V osnovi so to sredstva ustanovitelja ŠOU v Ljubljani, dalje javna sredstva kot rezultat uspešnih prijav na evropske in državne razpise ter dejavnost Marketinga RŠ, ki je neposredno odvisen od razmer na trgu in naročnikov, ki se prav tako soočajo s finančnimi krizami. Od lanskega leta dalje RŠ vzpostavlja četrti steber financiranja preko svojih podpornikov. Z izgradnjo skupnosti in trajnega sistemskega odnosa podpore delovanju Radia Študent želimo nadaljevati tudi nadalje in stremimo k temu, da ta vir postane dolgoročno najstabilnejši. Ravno zato smo v lanskem letu uspešno izvedli akcijo ReŠi RŠ, letos pa se ponovno obračamo na podpornike s podobnim dogodkom na Metelkovi KDO RABI ŠTUDENTA?, s katerim ob negotovem finančnem položaju Radia Študent opozarjamo tudi na širšo problematiko delovanja na domači neodvisni  sceni ter prostor njenega izvajanja, nenazadnje pa tudi na splošen, negotov položaj študentov in mladih v Sloveniji.

PROGRAM v Gromki:

vrata: 21.00 rola - Andrej Dujc!

21.30 Alkohol
https://www.youtube.com/watch?v=kK9UlDgx6Qc

22.15 Panikk
https://www.facebook.com/panikkofficial/info

23.05 Extreme smoke 57
https://www.facebook.com/pages/Extreme-Smoke-57/194369290605387

00.00 Vulvathrone
https://www.facebook.com/vulvathrone

Po koncertih rola Mazinga

 Ena vstopnina - cela Metelkova = 10€

Organizira: Radio Študent


kontakt: info@radiostudent.org
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz