PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 16. junij 2015

21:00 - Koncert
KOFFIN KATS (ZDA) + GUŽVA U BAJT (Slo)

Koffin Kats so nastali leta 2003 v Detroitu. Kljub mladosti so obredli že cel svet in izdali kar 5 albumov, poznavalci pa jim pripisujejo velik doprinos k razvoju modernega psychobillyja. Z neprestanim koncertiranjem so do potankosti izpilili svoj odrski nastop, tako je ogled njihovega koncerta pravi užitek.
https://www.facebook.com/koffinkats?fref=ts

Gužva u Bajt je punk band iz Ljubljane. Sledijo punk idealom v katerih vidijo alternativo bogatim pussy punk bandom in političnim aktivistom. Skozi nastope in posnetke skušajo predstaviti njihov način pogleda na svet, ki je vse prej kot upoštevanje pravil, političnih idealov. Kot sami pravijo: »Naše ustvarjanje ne cilja na spreminjanje družbe temveč je le odraz našega uživanja v življenju in stvareh, ki jih radi počnemo«.
Na sceni so že od leta 2004 in do sedaj so izdali tri albume, prvega pod imenom Gužva u bajt leta 2005, drugega Nikad pankera od nas leta 2009 ter tretjega Mozak nam je pun 2014.
https://www.facebook.com/G.U.B.punk?fref=ts

 


kontakt: rok.djordjevic@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz