PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 24. maj 2015

20:00 -
INFEST (Srb) + NOCTEM (SPA) + DICKLESS TRACY (SLO)

  Infest je srbski bend iz Beograda/Jagodine, ki je nastal leta 2002. Igrajo starošolski, iskreni in brezkompromisni deathrash v stilu starih Entombed, stare Sepulture, starih Death, Dismember ipd. Do sedaj so izdali 4 albume, zadnji se imenuje "Cold Blood War" ,ki je izšel 1. aprila 2014.
https://www.facebook.com/infest.serbia

Noctem iz Španije igrajo black/death metal že od 2001, ampak so v novi postavi in s novim konceptom nadaljevali drugače leta 2007. Ostre zvoke prepletajo z melodiko na podlagi posebnega oderskega performansa. Maja prihajajo v Gromko, en mesec pred tem pa bodo odigrali turnejo na Kitajskem.
http://www.noctemofficial.com/

Dickless Tracy, absolutno kultni death-grinderji, so stari znanci vseslovenskih (in okoliških) odrov, ki že od davnega 1997. leta brez kompromisa stresajo naše kosti in so verjetno eden prvih ekstremnih bendov iz Brežic. 
http://www.myspace.com/dicklesstracygrind

 « nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz