PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 21. maj 2015

21:00 - Moonlee koncert
HA DET BRA (Hr) + HEXENBRUTAL (Slo)

Moonlee Records predstavlja dvojno H(rup)-bombo!

*** Ha Det Bra
(noise-rock, Zagreb, Hrvaška)
promocijski koncert ob izidu nove plošče »Societea for Two«

*** Hexenbrutal
(noise/industrial/hardcore, Murska Sobota)

***************************

HA DET BRA
Iz hibernacije se je po 14-letih vrnila kultna zagrebška noise-rock zasedba Ha Det Bra, ki je nastala davnega leta 1992 in v parih letih nanizala par kasetnih izdaj in si zgradila zvesto bazo občinstva. Leta 1998 prenehajo z aktivnim delovanjem, člani zasedbe pa ostanejo prisotni na glasbeni sceni v skupinah kot so Analena, Gone Bald, ipd. Ha Det Bra v maju 2015 izdajajo svoj prvi dolgometražni material "Societea for Two" (Geenger Records) na katerem najdemo tako stare hite kot tudi nekaj novejših stvaritev. V vsakem primeru pa Ha Det Bra tudi po več kot dveh desetletjih ostajajo zvesti umazanemu, hrupnemu in eksplozivnemu rock'n'rollu, noise-rocku, hardkoru, ali kakorkoli pač kdo poimenuje iskren in silovit glasbeni izraz.

http://www.hadetbra.band/
http://music.hadetbra.band/releases
https://www.facebook.com/HaDetBra.Band

HEXENBRUTAL
Prekmurski Hexenbrutal so nastali leta 2004 kot stranski projekt tedanjih dveh članov še aktivnega Pluega - Matej Kolmanko in Iztok Koren oziroma njun alter ego Dr. Hexen in Mr. Brutal. Prvotni koncerti so bili po principu improvizacije v živo, sčasoma pa je glasba prešla v konkretnejšo obliko. Založba God Bless This Mess je noiserski hexenšus zabeležila na ploščah »Think of Me as a Friend« (2009) in »Giant« (2013). Brez dvoma eden najekstremnejših in najrazburljivejših bendov na domači glasbeni sceni.
https://hexenbrutal.bandcamp.com/


vrata: 21.00, koncert: 21.30


https://www.facebook.com/events/1615477185375975/
http://www.moonleerecords.com

 

FB: https://www.facebook.com/events/1615477185375975/« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz