PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 9. marec 2016

20:30 - Giljotina
FONIJA (Mk) + PETROL GIRLS (VB) + ANTS! (AT)

FONIJA (Mk)

Fonija je garaški punk rock trio, katerega povprečna starost članov šteje komaj 23 let, vendar so kljub svoji mladosti že uspeli izdati štiri albume in pospešeno gradijo bazo fanov v Makedoniji. Band stavi predvsem na osebni pristop in na hitre melanholične melodije, ki dajejo glasbi njihov osebni pečat. Fantje se držijo načela, da mora dober band navduševati in zveneti dobro na vseh koncertih, zato se Fonija veselijo vsakega njihovega koncerta. Tokrat se bodo pri nas ustavili v sklopu turneje na kateri promovirajo svojo šesto izdajo, naslovljeno "...bez ime".

PETROL GIRLS (VB)
Petrol Girls so britanska feministična post-hardcore skupina iz jugovzhodnega Londona. 19. februarja načrtujejo izdajo svojega drugega EP-ja z imenom "Some Thing". Premierno v Ljubljani!

http://www.petrolgirls.bandcamp.com

https://www.facebook.com/Petrolgirls

ANTS! (AT)
so DIY punk/rock/hc kvartet iz avtrijskega Gradca. Pohvalijo se lahko že s štirimi izdajami, od tega tremi vinilnimi! Naspidiran punk rock z ostrimi vokali. Vredno poslušanja!

https://www.facebook.com/everything.ants
https://everything-ants.bandcamp.com/album/nights
 
 
 
 
 


« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz