PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 4. februar 2016

22:00 -
MENT 2016

22:30 – The Canyon Observer (SI)
23:30 – Makrohang (HU)
00:30 – Lifecutter (SI)
01:15 – Nova deViator (SI)

MENT Ljubljana, zimski klubski dogodek poletnega festivalskega utripa, mednarodnega značaja in lokalnega karakterja bo v treh dneh na devetih odrih gostil prek 50 izvajalcev iz več kot dvajsetih držav. 

Makrohang:

 
Na oder Kluba Gromka se bo privalila tavajoča pošast, ki s frišnim izdelkom “FVCK” brodi po močvirjih sludga in post-metala The Canyon Observer, iz Budimpešte prihajajo izumitelji žanra #jazzformetalheads Makrohang, ki ustvarja soničen svet z vplivi jazza, rockerskih kitar in težkih basovskih linij, za njimi nastopa Domen Učakar, ki nastopa (tudi) pod imenom Lifecutter je mož za elektronsko avanturo electra, techna, nojza in eksperimentacije, večer pa zaključuje Nova deViator, glasbenik, zvočni oblikovalec in medijski umetnik, specializiran v računalniško glasbo, razdelane funk beate in poglobljene zvočne krajine.
 
 
 
 
 
 
Vstopnice za MENT Ljubljana: http://www.ment.si/sl/vstopnice/ 
 
 
 


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz