PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJApetek, 22. januar 2016

21:00 - Moonlee koncert
NIKKI LOUDER + SPOCK STUDIOS

Noiserock trojec Nikki Louder je konec decembra izdal svoj četrti dolgometražni album »Trout« (Moonlee Records, ZARŠ), ki ga bodo predstavili na promocijskem koncertu v petek, 22. januarja 2016 v Klubu Gromka. Živalsko bobnanje, hrumeči melodični basi, cvileče kitare in predirljivi kriki so osnovni koščki sestavljanke poimenovane Nikki Louder, ki tudi na najnovejšem ploščku nadaljuje s popotovanjem in raziskovanjem razgibanih, kotalečih se hrupnih pokrajin. Vrhunska noise-rock izkušnja.

Kot predvozači bodo nastopili kamniški Spock Studios, katerih izrazna poetika se giblje med ambientalnimi zvočnimi prostori, repetitivno plesno elektroniko in subtilno nakazano rockersko surovostjo, ki je dodatno obogatena z dodano vizualnostjo kot neločljivim delom končne podobe skupine.

Po koncertu sledi DJ dvoboj založb, ki sta sodelovali pri izdaji nove plošče Nikki Louderjev. Čast založbe Radia Študent bo oskrunila Sarabizara, v imenu Mr. Moonleeja pa bo plošče sukal Ritchpe. Na koncu pa je najpomembneje, da se bomo skupaj spotikali do jutra med plesnimi indie rock in post-punk hitiči, pazljivo dozirano elektroniko ter post-hardcore megauspešnicami. Trout! 

 « nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz