PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 19. september 2016

21:00 - Giljotina
MONEY LEFT TO BURN (De) + SILL STRANGERS (Slo)

Skupina MONEY LEFT TO BURN se je formirala leta 2010 na pogorišču nuremberške skatepunk scene, z namenom, da v njihovo rodno mesto vrnejo hiter in udaren punkrock. Skejtanje in družbena kritika – s to mešanico so MONEY LEFT TO BURN za sabo nabrali več kot 100 koncertov in nekaj turnej po Veliki Britaniji, Franciji, Nizozemski, Belgiji in Češki, oder pa so si delili z velikimi imeni kot so Strung Out, Dog Eat Dog, Agnostic Front, ZSK, Mute in Banner Pilot.

Band je izdal svoj prvi EP s šestimi skladbami leta 2011, lani pa so izdali split EP z Rebuke iz Gothenburga.
http://mltb.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/moneyleftoburn
https://www.youtube.com/user/MLTBpunkrock

Predstavljajte si kemično spojino, v katero zmešamo 5 mladih nadobudnih pop/punk rockerjev, katerih načelo je: Band je vse, vse je band. Vsak vloži svoj del in nastane celota, ki je inovativna in polna energije. To je band STILL STRANGERS, ki ga sestavlja 5 članov. Deluje v trenutni zasedbi od avgusta 2013. Kaj nastane ko fantje skupaj stopijo na oder? Ta postane “kraj zločina”. Poskrbijo, da si jih vsak zapomni, če ne druga vsaj po energiji ali sporočilu, ki ga dajejo: feel young, be free!

Inspiracijo iščejo v tujih bandih kot so: Pierce The Veil, All Time Low, Tonight alive, Green day, One Ok Rock ipd. Če vas zanima reakcija prej omenjene “kemične spojine” ko se združi z odrom in zlije s publiko, morate nujno na prvi naslednji koncert.
https://www.reverbnation.com/stillstrangers
https://www.facebook.com/stillstrangers.official/
http://www.youtube.com/user/BandStrangerskontakt: info@giljotina.org
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2021
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz