PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 23. december 2016

20:00 - Gverila Teater
GVERILA - Boj decembrskih dobrih mož!

 Dobri možje že stoletja tekmujejo v tem, kdo bo otrokom prinesel najbolj sočne pomaranče, največje bomboniere in najbolj kičaste igrače. Z leti so se bradati radodarneži naveličali nenehne borbe na materialnem področju in se odločili, da se letos udarijo še na odru. 

Miklavž, Dedek Mraz in Božiček se bodo zatorej pomerili v ustvarjanju kratkih improviziranih gledaliških prizorov in se potegovali za Zlato Gverila značko ter večno slavo. Dobrim možem bodo na pomoč priskočili tudi njihovi stalni pomočniki - scenografi, lučkar, glasbenik in igralci, gledalci pa boste lahko iz prve roke opazovali, kako se bodo v vlogi režiserjev odrezale dolge brade ter se na koncu odločili, kdo je najboljši gledališčnik izmed najbolj radodarnih!

 

Igrajo: Petra Ajdovec, Liza Berden, Jošt Cafuta Maček, Olivija Grafenauer, Jošt Jesenovec, Petra Pance, Luka Perpar, Dan Pikalo, Maja Trampuš, Timotej Turk Dermastia in Atila Urbančič. 

Luči: Peter Šanovič

Damage: IIII« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz