PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 10. februar 2017

21:00 - Koncert
PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA (Ljubljana)

  Po lanskoletnem razprodanem koncertu v Kino Šiška in napoljnenih Križankah se Prismojeni profesorji bluesa vračajo na manjša klubska prizorišča. Tradicionalni zimski PPB koncert v Gromki bomo tokrat izvedli kar dvakrat - v četrtek, 9. februarja in v petek, 10. februarja.  

Štiričlanska zasedba z imenom »Prismojeni profesorji bluesa« igra energičen blues, ki se mu lahko zgodi, da postane psihadelični rock ali ritmični funk. Bendu specifičnost dodajo distorzirane orglice, ki popeljejo že tako veselo in energično muziko do pravih čutnih ekstaz. Dolžina skladb in posledično koncerta je navadno odvisna od trenutnega razpoloženja. Čeprav ima skladba neko določeno trajanje, se ob dobri energiji njena dolžina poveča tudi trikrat, skrajša nikoli. Njihov repertoar je sestavljen iz avtorskih skladb, sem ter tja pa se na njihovem glasbenem meniju znajde tudi kakšna priredba tujih izvajalcev, njihovih idolov, kot na primer legendarnega rock kitarista Jimija Hendrixa in blues velikanov Freddija Kinga ter Muddyja Watersa.

https://www.facebook.com/prismojeniprofesorji.bluesa
http://www.radiostudent.si/glasba/koncert-v-%C5%BEivo/prismojeni-profesorji-bluesa

Prismojenci so:

Zlatko Đogič-bobni
Miha Ribarič-bas
Julijan Erič-kitara, vokal
Miha Erič-orglice, vokal

 


kontakt: klub.gromka@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz