PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 15. oktober 2017

20:30 - KiborgSpužva Büking
SHIT AND SHINE (VB) + SSMKOSK (SLO)

SHIT AND SHINE (GB) – general disrespect towards music
 
"Style is hard, varied, and post-everything."
 
Nelogični, kot brezglutenska kava. To obstaja. Ampak ajde, če je folk dovolj debilen, da se ga da nafukat v nakup takih smeti, lahko probam še jaz in vas naf … prepričam, da kupite vstopnico za ta dogodek. Bizaren projekt Shit & Shine z rotirajočo zasedbo premore širok spekter zvočnih kazni. Agresiven, surov grindcorovski razfak, ki povzroči sepso ojačevalcem, disco za tiste, ki so dovolj šibki na duhu, da preživijo optimistične tone, masivni, repetitivni psihedelični razfaki mešani z vojaškimi koračnicami in zvočne gnusnosti, ki zvenijo skoraj tako ogabno, kot ptujski naglas.
 
Kolektiv Shit & Shine večino časa napada s prej omenjenimi psihedeličnimi koračnicami s počasnimi in primerno zadrogiranimi crescendi, da ustvarijo zvok, ki nas ljubeče, a močno objame, nam v ušesa izdihne nekaj prijetno izprijenih stvari, medtem pa nam v hrbet zarine nož. Torej, nekaj takega kot vaše ljubezensko življenje in čemu ne bi vašega ljubezenskega življenja podoživeli še v obliki koncerta? Če že imate strto srce, vam lahko stremo tudi ušesa in dušo. Da boste vsaj v nečem "complete“.
 
Objemite praznino, preden praznina objame vas.
 
"Wat is dis shit, lmao“
- everyone
 
http://www.youtube.com/watch?v=14MKG3CEGCQ
http://www.youtube.com/watch?v=K2MoBSLPVS4&feature=youtu.be
 
 

kontakt: space.coitus@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz