PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 16. april 2018

21:00 - Giljotina
NOTHINGTON /USA/ + WESTEREN SETTINGS /USA/

Nothington (San Francisco, CA)
(Red Scare, BYO Records)

NOTHINGTON iz ZDA se najlažje da opisati kot punk rock skupino, ki išče svoj navdih za melodije pri bandih kot sta Gaslight Anthem in The Menzingers. Njihova zgodovina seže vse tja v leto 2006, ko na pogorišču banda Tsunami Bomb združita moči Jay Northington in Chris Matulich. Band leta 2011 na čikaški založbi Red Scare izda Borrowed Time, ki jih postavi v prvi plan med bande na sceni, hkrati pa tudi strmo naraste število poslušalstva v Evropi. Tokratna turneja bo v znamenju desete obletnice izdaje prvega albuma 'All in'.
www.youtube.com/watch?v=4sPZkQ8RPEw
www.facebook.com/nothington/

Western Settings (San Diego, CA)
 
Družbo na turneji pa jim bodo delali WESTERN SETTINGS, melodični punk band iz San Diega, ki imajo za sabo naslednje štiri izdaje: Western Settings EP (2014) album Yes It Is (2015), Old Pain EP (2016), WS EP (2016), njihove skladbe pa se pogosto znajdejo na različnih kompilacijah in split albumih. Western Settings imajo za seboj več kot 200 koncertov, največ po ZDA, tokrat pa se z Nothington vračajo na staro celino po lanski tritedenski turneji.


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz