PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 10. maj 2019

20:30 - Kvlt ov Seitan
RITVAL XI: Red to Grey, Speedclaw

Iz rdeče v sivo s krempljem hitimo.

RED TO GREY

Red To Grey je thrash metal band, ki prihaja iz Münchna, Band je bil formiran leta 1998, njihov slog pa je najbolje opisati kot Bay Area Thrash Metal. 2001 je izšel prvi uradni Red To Grey CD "Wrath Of The Weak", konec leta 2008 pa drugi album Admissions. Preporod benda se je zgodil leta 2012, ko je originalnega pevca zamenjala karizmatična vokalistka Gaby Weihmayer. Z njo so že naslednje leto izdali live EP, trenutno pa delajo na novem albumu.

V več kot dvajsetih letih zgodovine Red To Grey je skupina igrala številne koncerte po vsej Nemčiji in drugod po Evropi, tudi z imeni kot so Tankard, Angel Dust, Equilibrium, Brainstorm, Death Angel, Debauchery, Crematory, Vicious Rumors ali Suicidal Angels.

V Sloveniji bodo tokrat nastopili prvič.

https://www.facebook.com/redtogrey/

http://www.redtogrey.de/

 

SPEEDCLAW

Z Nemci se v Gromko vračajo reški Speedclaw, ki so nas navdušili pred dvemi leti, ko so pri nas nastopili skupaj z domačimi Panikk. Speedclaw se zavedajo, da old school metal še vedno pali, zato v svojo glasbo ne mešajo nikakršnih modernih vplivov – metal sceno so verjetno nehali spremjlati kmalu po izidu Show No Mercy, prav gotovo pa pred smrtjo Cliffa Burtona. In to sploh ni slabo. Pristen speed metal, ki vedno zažge. Tudi tokrat ne bo nič drugače.

https://www.facebook.com/speedclawrijeka/

https://speedclaw.bandcamp.com/
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2021
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz