PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAsobota, 16. marec 2019

21:00 - Cool Kids Booking
THE DEAD PRESIDENT (RU) + THE FERMINANTS (Slo)

 The Dead President (Ska-core, RU)
Skupina je bila ustanovljena oktobra 2009. Izdali so pet LP-jev, preden so leta 2016 izdali LP "Religions of World Supremacy" pod angleško oznako "Horn & Hoof Records". The Dead President so igrali številne koncerte v Rusiji skupaj s punk in oi skupinami, kot so Stage Bottless, Pestpox, Total Chaos in Acidez.

FB: https://www.facebook.com/DeadPresidentru/
Bandcamp: https://thedeadpresident.bandcamp.com/album/more-than-music?fbclid=IwAR1AE-NRZ4p_hB61TC6vGM7kC5u82MRO2lXbNNt3RgjIhj3h3R8cJgw6qA4

The Ferminants (punkrock, SLO)
The ferminants je 4 članska punkrock skupina iz Vipavske doline (Šempas), ki se je prvič pokazala leta 2012 na Humu v Goriških brdih kot predskupina briškim Pigs parlament. Sledila so leta kadrovskih sprememb, vendar ideologija in glasba je ostala ista (hitra, surova in družbenokritična). Zdajšnja zasedba je začela z ustvarjanjem aprila 2017.

V Avgustu 2018 so izdali EP, s katerim so predstavili svoje 4 komade in v septembru posneli še DIY videospot. Združuje jih potreba po uživanju danega trenutka, druženju in koncertih.

Člani:
- Marko Peršič (ritem kitara, vokal)
- Anej Peršič (solo kitara, backvokal)
- Janoš Sanabor (bass kitara, backvokal)
- Matej Srebrnič (bobni)

FB: https://www.facebook.com/theferminants
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=oVlb6FtD7iU« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz