PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 12. oktober 2019

21:00 - Koncert
Ljubljana Vocal Festival: 6. državno beatbox tekmovanje

 V soboto, 12. oktobra, bo v klubu Gromka na Metelkovi v soorganizaciji z Beatbox Slovenija od 21.00 dalje potekalo 6. državno beatbox tekmovanje. Najboljši, najglasnejši in najbolj kreativni beatboxerji iz države se bodo med seboj pomerili za lovoriko, zmagovalec pa bo nastopil tudi na velikem vokalnem shovu v Kino Šiška dan kasneje.
Vstopnina*: predprodaja 5€, na dan koncerta 7€
---
Festival a cappella glasbe, ki smo ga doslej poznali pod imenom Popjazziada, stopa v 13. leto z novim imenom - Ljubljana Vocal Festival.

Ljubljana Vocal festival je edini tovrstni festival v Sloveniji – na 4 lokacijah s 4 dogodki povezuje 4 dimenzije vokalne glasbe - izpiljene vokale, udaren ritem, vrhunski odrski nastop ter spektakularne efekte. Letos pod novim imenom še razširja raziskovanje meja človeškega glasu preko popularnih zvrsti in izvajalskih načinov in vokalu, temu edinstvenemu inštrumentu, daje glavno besedo.

Festivalska vstopnica: early bird 22 €, predprodaja 27 €
*Festivalska vstopnica vključuje vstopnino za vse štiri večere. Njen nakup je mogoč le v predprodaji.« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz