PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 17. maj 2019

20:00 - Gverila Teater
GVERILA THROWBACK: GVERILA REALITY SHOW

(improvizirana celovečerna predstava)
 
Uvid v realnost nam je bila na malih zaslonih prikazana z iskanjem talentov, podeželske ljubezni, renovacijami stanovanj ali videza, kuharskimi spopadi, bitke s kilogrami, menjavo žena in barskimi prigodami. Pa vendar se včasih gledalcu zazdi, da so resničnostni spektakli plod dobro premišljenega scenarija. Tokrat bo drugače! Gverila Teater predstavlja improviziran šov, v katerem trije režiserji delajo z resničnimi osebami in resničnimi težavami – brez scenarija in brez cenzure. O čem zares sanja sosedova Anja? Kdo gre najbolj na živce Branetu iz Domžal? Zakaj sta si Nataša in Sanela v laseh? Bo Matej preživel eliminacije ali bo moral ta teden zapustiti šov? In seveda, kdo bo na koncu osvojil bone za Zaro v vrednosti 500 evrov in nov rabljen avto?
 
Gverila Teater je improvizacijsko gledališče, kjer se čudaški režiserji spopadejo v improviziranem ustvarjanju odbitih gledaliških prizorov. V znamenju 10. obletnice delovanja kolektiva se z Gverila Throwback spominjamo najboljšega vseh pretekih sezon. Maja se s predstavo Gverila reality show vračamo v leto 2011.


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2021
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz