PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 30. september 2019

21:00 - Kvlt ov Seitan
CONE FOREST (doom, Rusija) + MIROED (grindcore, Rusija)

Ponedeljek. Eni jezni, drugi obupani. Zvečer poskrbimo za obe skrajnosti.

CONE FOREST
St. Peterburški Шишкин Лес oziroma Cone Forest bodo za začetek okvultne sezone v Gromko prinesli ves hlad, temo in grozo pa tudi vso lepoto ruske tajge. Gre za peterico, ki od leta 2014 preigrava eksperimentalen, z droneom obarvan doom metal. Za seboj imajo dve uradni izdaji – leta 2015 izdani prvenec Материя in lanski album Универс. Počasni, težki riffi in melanholične melodije, rjovenje in kriki obupa.
https://www.facebook.com/shishkinydeti/ 
https://coneforest.bandcamp.com/ 

MIROED 
Grindcore mašina Miroed je prav tako aktivna od leta 2014, za seboj pa imajo en EP in en split album. Z glasbenega vidika razen distorzije in krikov obupa s Cone Forest nimajo kaj dosti skupnega, saj gre pri Miroed za nebrzdan bes, ki udarja v kratkih, hitrih komadih. Si pa benda delita kar 3 od 5 članov, zato ni nič čudnega, da se na turneje odpravljajo skupaj. Zanimiv ponedeljkov paket in obetaven začetek nove Kvlt ov Seitan sezone! Vabljeni.
https://www.facebook.com/mirniided/ 
https://miroed.bandcamp.com/« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz