PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 13. februar 2020

20:00 - Moonlee koncert
GAZORPAZORP (Srbija) + COMA STEREO

Moonlee Records predstavlja koncertni cikel Balkansko podtalje:

GAZORPAZORP (Srbija)
V Klub Gromka na Metelkovi prvič prihaja četverica beograjskih mladcev po imenu Gazorpazorp, sicer planetu iz animirane serije Rick & Morty, ki v svoji glasbi prepleta elemente hrupnega roka, post punka in nasploh garažnega rocka tako iz anglo-ameriške kot tudi jugoslovanske tradicije. Ob logičnih vplivih bendov Repetitor in Metz so tu tudi asociacije na zasedbe tipa The Jesus Lizard, Nirvana in Joy Divison. Aprila 2018 so fantje postregli z doslej edino kratkometražno izdajo, preprosto naslovljeno EP #1 z aranžmajsko minimalističnimi, toda nadvse energičnimi štikli, prežetimi z distorzijo in raskavim vokalom.

Lani spomladi so se ljubljanski publiki predstavili na koncertni triologiji z Repetitor v Orto Baru. Nedvomno eni prodornejših mulcev, ki predstavljajo svežo kri na še naprej cvetoči srbski neodvisni sceni, zato jih ne gre zamuditi!

Povezave: 
https://www.facebook.com/gzrpzrp/ 
https://gazorpazorp1.bandcamp.com/

Video: Jedan kratak dijalog / Moja djevojka / Down There Sessions« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz