PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 10. september 2020

19:00 - Obletnica Metelkove
Marko Brecelj, koncert in mehkoteroristični performans

 Ob 27. obletnici Metelkove mesta vabljeni na mehkoteroristični koncertni performans Marka Breclja - v četrtek, 10. 9. 2020, ob 19.30 na Trg brez zgodovinskega spomina!

 

Vampir za mir
 
V četrtek 10. septembra 2020 ob 19h 30 bom na Trgu brez zgodovinskega spomina pred Gromko eno uro peligral Krave molznice in pelkorakal Belske duhovne pesmi ob sedemindvajseti obletnici Zasedbe Metelkove. Veselohvaležno želim souresničiti prvo poslovno naročilo, ki ga imam po poletju 2019 v kulturnem prostoru Slovenije priložnost udejaniti. »Sveži« Ježkov zlato piščalar bom vseboval tri vrečke sirupa rdečih krvničk anonimnih darovalk in darovalcev, ki mi pomagajo od januarja 2019. Krvojemalec se želim slučajno in namerno navzočim takoj po sončnem zahodu seveda predstaviti v najboljši luči. Biti hočem čim bližji sebi in tistim, ki boste osredotočeni ter dojemljivi. Sredi koronsko koagulacijske ujme, v večeru pojemajočega poletja se naglušec ne bom želel podpisovati ali telesno približati, prostovoljne prispevke, smeti in vabila pa boste mogli metati v označeno kartonsko škatlo.
Marko Brecelj , četrtek, 3. septembra 2020
 
➡Koncert se bo odvil na Trgu brez zgodovinskega spomina, kjer bomo pripravili sedišča za do 50 oseb, zato vsi, ki želite rezervirati sedež za 5€, prosim pišite na: natasa.serec@gmail.com. Če vam ne uspe pravočasno zagotoviti sedeža lahko stoje spremljate nastop izven označenega območja. Hvala za razumevanje!
➡S seboj imejte maske, ker bodo obvezne za obisk sanitarij.
Foto: Marko Brecelj na Metelkovi l. 1993 / Denis Sarkič
 
Organizacija: KUD Mreža in KUD Podtalnica/Klub Gromka


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2021
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz