PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 18. september 2020

23:30 - Sindikat odklonskih enitet
DVMIR (SNIF): Sindikalni žur

 Izredne razmere kličejo po izrednih žurih. Tokrat Sindikat predstavlja prav poseben Maskenball - sindikalistke, anarhistke, kaviar socialisti in ves nočni lumpenproletariat se bo zavrtel v ritmih težke negotovosti in ga zažural kot da je 2020. Živimo v čudnih časih. Z vseh stani grozijo katastrofe in edin način, da jih prebrodimo je, da stopimo skupaj. Figurativno. Dobesedno se bomo seveda držali predpisane razdalje. Tudi sindikalni žuri niso več to kar so bili, vendar temni časi so še bolj temni, če ne plešemo – Alors on danse.

Dress code: maska
DVMIR je DJ in producent iz Ljubljane. Na ljubljanski klubski sceni se je prvič predstavil leta 2014. Ni dolgo trajalo, da se je obkrožil s podobno mislečimi posamezniki, in tako je nastal kolektiv in internetna založba SNIF. Kot producent je izdal za evropski založbi Handle the Sounds iz Belgije in Club Late Music iz Pariza. Moč DVMIR-a je predvsem v njegovih dj skilsih in selekciji, polni britanskih ritmov, dancehalla, dembowa in trdih ritmov sodobnega kluba, prav tako pa se ne boji vrniti k svojim koreninam in po potrebi spustiti komad Soulja Boya.


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2021
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz