PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJApetek, 25. november 2022

22:00 - Klubski večer
Waste of Bass #2

 Waste of Bass se vrača v Gromko za še eno iteracijo težkih basov in hard-hitting ritmov. Tokrat bodo Ljubljansko bass sceno zastopali NOTHUSA, Tsukuyomi, Male Ponco in TRPOE.

Tsukuyomi bo tekom večera delil interdisciplinarni vibe check v družbi UK bass ritmov, zanese pa nas lahko tudi v groovy vragolije breaka in electra.

Male Ponco bo svoje hiphop korenine začinil z breakbeati, junglom in ghetto gabber pokalicami. Nostalgija ob boku soničnega futurizma vam bo zmasirala vsa vratna vretenca posebej.

NOHUSA je ukrajinski DJ in producent, ki ima svoj trenutni štab v Ljubljani in je tudi soustanovitelj kolektiva Velvet Renaissance. S svojim unikatnim, hard, dark ob enem, pa tudi melodočinim ter trans technom vam bo podkuril pod petami.

TRPOE je začel z neurofunkom, ta dogodek pa se bo podal v bolj alternativne vode drum’n’bassa. Od 4-to-the-floor do jumpupa, vedno se bo nekaj zanimivega slišalo čez zvočnike Kluba Gromke.« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz