PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 10. april 2023

21:00 - R.A.F.A.L.
HELLSHOCK (ZDA) + GREIA (It/Slo)

HELLSHOCK (ZDA, Portland, Oregon)

Po skoraj desetih letih se na Gromkin oder vračajo stenchcorovci Hellshock. 22 let, 7 EP-jev in splitov ter 4 albume in ogromno turnej po vsem svetu kasneje, so ohranili težo in umazanijo ter ostali eden najmočnjših in najkvalitetnejših crust bendov na svetovni punk sceni. 

Julija 2022 so po 13-ih letih izdali nov album z desetimi novimi komadi. Medtem ko se zdi, da večina crust bendov izgubi naboj ali pa razpade pred svojim vrhuncem, Hellshock ohranjajo brutalen zvok temačnega crusta, d-beata, thrasha in metala ter se z vsako izdajo razvijajo - od stenchcora v 2000-ih, čez obdobje vpliva japonskega hardcora, do sedanjega old school death metala.

Člani benda so (bili) aktivni v mnogih bendih: Remains of the Day, Atrocious Madness, From Ashes Rise, Detestation, Defiance, Warcry, Guided Cradle, The Estranged in drugih.

Diskografija: 
Ghosts of the Past Demo (2001)
Only The Dead Know The End Of War (2001)
Split w/ Consume (2003)
Out From The Dark Side split w/ Effigy EP (2004)
Scorching Hell Japanese Tour EP (2005)
Warlord EP (2005)
World Darkness EP (2005)
Shadows Of The Afterworld (2006)
Born Out of Darkness split w/ A​.​G​.​E. (2009)
They Wait For You Still (2009)
Low Men In Yellow Cloaks (2014)
Hellshock (2022)
 
 
GREIA (It/Slo)

Hardcore / Deathgrind / Anti-authority / Anti-system / Anti-speciesist jezen Grind till the end of civilisation! 
 
Diskografija:
Singles 2020 - 2021 (2021)
5752 (2021)
Don`t Even Think About It (2022)
 


« nazaj

komentarji







POLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]




layout:vax - 2008 - code:primz