PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 3. februar 2023

23:00 - Klubski večer
Ustanova: Piling / Sauna Nocturna

 Kvirovke_ci, biseksualke, lezbijke in ostale disidentne legende, pozor! 

“Veš, da se tvoja koža obnavlja na 28 dni? Približno 1x na mesec se vsi ˝slečemo˝ kot kače, še najraje v neobičajno vročem in vlažnem okolju.”

V mrzlih dneh je nočna savna aka sauna nocturna odlična izbira za detoksikacijo vašega kvir telesca, saj potenje čisti telo ter sprošča napete mišice. Hkrati osvobaja naš bister um po naporih in stresih heteronormativne iluzije, saj nas švic skupnosti sprosti in daje občutek varnosti. Poveča se cirkulacija krvi, vitalnost in upočasnjuje se staranje. Že sama beseda 'sauna' je finskega izvora in predstavlja sveti kraj.

Pri vstopu v svet nočne savne z Ustanovo obstajajo določena pravila:

  • striktna ničta toleranca do seksizma, homo-/bi-fobije, transfobije, rasizma in ksenofobije!

  • Consent/privolitev je obvezna pri vseh interakcijah med prisotnimi, če doživiš kakršnokoli nadlegovanje ali nasilje, prosimo, kontaktiraj osebje kluba ali ekipo Ustanove.

  • Vse osebe, ki niste del kvir skupnosti, se posebej cis moške opozarjamo, da je to prostor namenjen FLINTA* osebam in da se temu primerno vedete. 🫶

  • *FLINTA = female, lesbian, intersex, nonbinary, trans, agender

Potna noč, zgoraj brez (odra), v vroče vlažnem okolju. 

 

Vlažilne negovalke na plesišču:

balana

katcha

warrego valles

anásta

msn gf

đakka« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz