PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAsobota, 28. januar 2023

21:00 - Koncert
ROVTE INVASION: MARJANA TRENCH + ROOTLESS TREEFALLS+ RELENTLESS YOUTH

Relentless Youth

Relentless youth, je predvsem hardcore punk glasbena skupina iz Rovt nad Logatcem. Igrati so začeli že daljnega leta 2011, ko so se predstavili s singlom `Drowning`. Vmes so se zaradi različnih interesov članov razšli, a so se na odre vrnili
leta 2016. Takrat so tudi izdali svoj prvi EP, z naslovom `Resentment`. 2020 je izšel njihov debitanski album `Human Error`. Zasedbo sestavljajo vokalist David Guzelj,basist Urban Cigale, kitarist Ambrož Cigale ter bobnarka Neža Dolmovič.
https://www.youtube.com/watch?v=FUe9a5XBXXQ
 
Marjana Trench
Marjana je globokomorska pošast, ki z dvakrat po štirimi debelimi strunami, mogoče poscanimi sinti in kotli kali mir marjanskega jarka. 
https://www.youtube.com/watch?v=YBOvrmJhYFo

Rootless Treefalls
Rootless Treefalls je glasbeni eksperiment, ki se je začel na pogorišču band zasedbe Brezpoint. V grobem bi glasbo lahko označili za Progressive Rock, v ustvarjanju pa se radi poigravajo s kompozicijami in tempom.
https://www.youtube.com/watch?v=EDR3zh-Jge4


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz