PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 15. maj 2023

21:00 - R.A.F.A.L.
MESSA (It) + NATT

 MESSA (Italija)

Messa so svojo glasbeno pot pričeli leta 2014. Kaj kmalu je postalo jasno, da ne gre samo še za en `doomsterski` sestav, temveč da so v svoje glasbeno ustvarjanje vpeli raznoliko glasbeno preteklost članov ter ustvarili nadžanrski zvočni kotel, ki zajema progresivo, black metal, post punk, temačno ambientalo, blues, doom etc in ustvarili unikaten pečat. Sami so svoj glasbeni izraz poimenovali `Scarlet Doom`, oznaka, ki zajema tudi Sarin čisti in brezčasen vokal.

Messo smo v preteklosti že imeli priložnost videti v živo v Ljubljani, tokrat pa se vračajo v razširjeni zasedbi, in sicer jih bodo na odru spremljali Giorgio Trombino (Assumption, Dolore, Bottomles, Becerus) z vpeljavo saksofona, duduka in lutnje,  Alex Fernet z akustično kitaro, mandolino ter skupaj s Samuele (Blak Saagan) na sintetizatorju. Ta skoraj orkestralna zasedba bo nedvomno poskrbela za čustveni in čutni koktajl. Prefinjeno in umirjeno.
https://messaproject.bandcamp.com
https://www.facebook.com/MESSAproject
https://www.instagram.com/messa_band/

 

NATT (Ljubljana)

Natt, mračni kvartet,  preigrava lahkotno težko mešanico crust/eksperimental/industrial/bm/dark wavea. Bend je nastal 2019, vmes počival pol leta zaradi menjave članov, nato pa se ponovno vrnil na odre. Natt so mračni, a melodični, epsko zasanjani, a hkrati surovi in močni. V svojih skladbah hkrati prepletajo jezo in spokojnost ob spoznanju človeške krhkosti, nepopolnosti in minljivosti. Brez pretenzij, samo udarno in iskreno. Naj živi Noč!
https://www.facebook.com/Nattband
https://natt.bandcamp.com/

Informacije o vstopnicah kmalu!« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz