PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 1. marec 2024

20:00 - Koncert
Relentless Youth - predstavitev "mini-albuma" Exploitation + Friends

Relentless Youth se s prijatelji po enem letu vračajo v Gromko, tokrat s predstavitvijo novega "mini-albuma" Exploitation. Ob spremljavi Decair (LJ) in Gründ (KR) bo večer poln glasne glasbe, dretja, punka in hardcora. Večer bo poln presenečenj. Drowning mogoče bo! 

 
Decair |Ljubljanski dramaturgi krika in tvočnih zidov 
 
Moderno sfriziran hardcore z elegantno agresivnimi linijami združuje šamarje in melodiko v razgibani težkokitarski dvojnosti. Ljubljanski dramaturgi krika z ekstravagantnimi zvočnimi zidovi gradijo robusten dom za vse privržence kultivirane grobosti.
 
 
Gründ | Kranjska hardcore punk ekipca, ki ga ruži že od 2020. Mladi, lepi, negovani pa fajn glas. Garantiran kaos na odru in pod njim.

Relentless Youth | Relentless youth je predvsem hardcore punk glasbena skupina iz Rovt nad Logatcem. Igrati so začeli že daljnega leta 2011, ko so se predstavili s singlom `Drowning`. Vmes so se zaradi različnih interesov članov razšli, a so se na odre vrnili leta 2016. Takrat so tudi izdali svoj prvi EP, z naslovom `Resentment`, 4 leta kasneje je izšel njihov debitantski album `Human Error`. Po izidu treh singlov in uspešni turneji, leto 2024 začenjajo z izdajo novega EP-ja, s katerim se vračajo v hardcore korenine.
 


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz