PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 14. maj 2024

20:00 - Koncert
ĐOKO: Promocija albuma TO TI VRAČAM, TVOJE JE + predvozači ANOMALO!

 Đoko se ponovno vračajo v prestolnico, v domačo Gromko, kjer bodo odigrali svoj prvi prihajajoč album z naslovom `To ti vračam, tvoje je`, ki bo izdan v začetku maja!

Đoko so synthpop/indie bend iz Maribora, ki kroji rožnato obarvan zvok katerega dopolnjujejo z melodičnimi sintisajzeri, elektronskimi bobni, melanholičnimi besedili in kitarami.
Leta 2022 so izdali svoj prvi single, ki je dal pobudo ljudem, da prisluhnejo komadu in si nadenejo `Puli`. Z drugim komadom so popeljali poslušalce do `Blok-a 22`. Komad, ki je konec septembra 2022 postal popevka tedna na Valu 202.
Zadnja dva izdana komada - `4611`, `Val` in sveži `Šečer` napovedujejo njihov prvi album, ki bo izšel letošnji april.
Skozi obdobje dveh let se je skupina uspela predstaviti na različnih koncih domačega terena, v dvoranah kot so Kino Šiška, MC Pekarna, Stadion Bonifica, MC Kotlovnica in tako dalje. Pomemben mejnik, ki ga je skupina doživela je bil Jutranji koncert pri Andreju Karoliju, ki je skupino uspel predstaviti širši publiki.
Predvozači: Anomalo! žanrsko nas Anomalo pelje vse od popa do syntha ter do Anomalo vesolja ✨ ko špilajo, pleše se ful 🪩
 
Karte bodo na voljo od petka, 15. marca na https://tickets.dzoko.com 


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz