PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 4. marec 2005

22:00 - Klubski večer
DJ'S PANCHO & DAMIAN

Iz Wikipedije, proste enciklopedije.

Republika Argentina je država v Južni Ameriki med Andi in južnim Atlantikom. Na vzhodu meji na Urugvaj in Brazilijo, na severu na Paragvaj in Bolivijo, ter na zahodu na ?ile. Argentina je dobila svoje ime po latinski besedi argentum, ki pomeni srebro, plemenito kovino, ki je bila povod za evropsko kolonizacijo....

Košček te dežele vam Gromka črna kuhinja v obliki empanad ponuja vsak drugi vikend, tokrat pa se kuhinja seli v klub, kjer bosta dva njena predstavnika na mešalki in dveh cd kuhalnikih pripravljala in predstavljala vroče zvočne dobrote svoje domovine, njenih sosed in sorodnic.

Pancho in Damian obljubljata na poslušanje punuditi produkcijo Argentine in južne Amerike nasploh, z alternativnim pridihom - rock, murga (pustni ritem), ska, cuarteto(folklora in ljudska glasba),.. Ponujata nekaj originalnega, nekaj za spomin.
"Ni treba, da razumete besedilo, saj je glasba univerzalni jezik in vse kar rabite je občutek za ritem in nemirne noge," pravita.

Zunaj pa bo tokrat zmrzovala afriška kuhinja...« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz