PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

ponedeljek, 10. april 2006

22:00 - Twotonebinas
MASKAPONE (ska, Nem?ija)+100% MESKALIN (skapunk, Avstrija)

Koliko od vas, ki sedaj berete to medijsko obvestilo mara ponedeljek? In kolikim gredo sedaj, ob tem vprašanju, po glavi tiste stare modrosti o ponedeljku, ki ste jih slišali tu in tam? Pa ni nujno, da je ponedeljek dolg, turoben in se vleče kot jara kača. V dobro voljo vas lahko spravi marsikaj...Twotonebinas in Klub Gromka poskušata z dvema odličnima ska bendoma!

Ime prvega benda je navdihnila droga meskalin, ki v svojem imenu skriva – nič drugega kot ska. Meskalin je droga, ki povzroča halucinacije in mnogi, ki so ga užili, so pod njegovim vplivom videli množico čudovitih barv – menda tudi take, ki jih v resničnem življenju nikoli niso. 100 % meskalin in Dunaja pa nima skaja samo v svojem imenu, ampak tudi v svojem bistvu. Med skupino in drogo obstaja veliko podobnosti, pa tudi kar nekaj razlik – medtem ko je meskalin grenak, je glasba 100% meskalin začinjena z številnimi vročimi začimbami, med katerimi prevladuje punk. Medtem, ko se meskalin jemlje oralno, pa se 100% meskalin skozi vaša ušesa zapelje direktno v glavo kjer ne povzroča halucinacij, pač pa samo dobro voljo in nič drugega. Kako zgleda overdoza 100% meskalina še ni čisto raziskano, predvidevajo pa, da se znaki, ki opozarjajo na njen začetek začnejo s trzanjem nog.

Maskapone iz Hannovra si z 100% meskalinom poleg skritega – ska v svojem imenu, tokrat delijo tudi oder. Nanj bodo stopili za njimi in predstavili svojo aktivno substanco, ki se ji reče ska. Precej podobno 100% meskalin zveni, a ne? Seveda, le, da Maskapone ponujajo za kanček mirnejšo verzijo te substance, katere stranski učinki pa niso nič manj močni, kot Meskalinovi. Konec koncev se v njihovem imenu skriva slavni gangster, ki je bil vse prej kot mirna, pasivna oseba, in vse prej kot mirni in pasivni so tudi oni. Za Maskapone je ta turneja pomembne še toliko bolj, saj na njej predstavljajo svoj, ravnokar izdani, album New blood for the masses.


 « nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz